Veckobrev vecka 9

Discot blev en succé i onsdags, så roligt vi hade tillsammans, dansade och lekte. Eleverna har skapat flera hus och detaljer till vår robotvärld.
Vi har lekt hänga gubbe fast vi leker sudda gubbe istället, låter lite trevligare.

På tisdag var en ny vikarie på introduktion som heter Erika J.
Erika J kommer att arbeta som vikarie på onsdag då Sofie är borta och på fredag då Monica är borta.

Nästa vecka går vi till Minnesgärdet på tisdag med förskoleklass B och ser hur det förändrats kring vårt månadsträd. På onsdag ska vi arbeta med vår årstidsbok och sätta in det häftet.

Vi kommer att fortsätta med vår robotvärld och börja se hur den växer fram och skapa runt den. Vi leker med språket och tar bort ljud i ord och lägger in nytt ljud för att träna inför läs och skrivutvecklingen.

Visning har Vilmer på tisdag och Ella på fredag.

På fredag är det idrott inomhus med Petter.

det står fel vecka på bilden nedan, men allt annat stämmer för nästa vecka:

Fritids:

På fritids denna vecka har vi passat på att vara ute en del i det fina vädret.
I onsdags var pandorna i idrottshallen och de andra barnen var inne och gjorde figurer i trolldeg som vi ska torka och sedan måla.

På sportlovet så kommer vi att hålla till på våran avdelning och de barn som går på Älgen (3:orna) kommer att vara hos oss på Björnen. Öppning och stängning kommer att vara på Renens avdelning som vanligt. Vi kommer att åka på utflykt en dag under lovet och vi vill att barnen har med sitt busskort och har det här på skolan hela vecka så att vi kan åka när vi har bra väder.

Nu när Malin har slutat så kommer Kristina att jobba istället för henne som fritidspedagog mot åk 1A och på fritids en tid framöver. Kristina har tidigare arbetat på skolan som elevassistent och har arbetat mycket på skolan sedan jullovet.