Hejsan

Det var en underbar dag i badhusparken för hela klassen. Bra packat av alla föräldrar och alla elever hade bra kläder med sig. De som åkte i det första gänget åkte mellan 2-4 km på isen totalt så det var bra gjort.

Det har inte gått så bra för oss att hinna göra klart allas sagoböcker som tänkt men det får bli till nästa vecka. Det är så att eftersom hela skolan arbetar med sagor så skapade Jörgen (lärare i åk3) ett digitalt bibliotek för skolan där vi kan lägga upp våra böcker. Jag har hunnit lägga upp några få böcker där än så länge.
Adressen är www.fagerbibblan.se

Nästa vecka ska vi ha olika stationer för att hinna med. Vi behöver skapa hus m.m. till vår robotvärld och förbereda för discot på onsdag. Vi behöver nog ordna något fika till det.
På onsdag är det klassdisco i klassrummet och som fika tänkte jag att vi gör fruktsallad så de behöver inte ta med en frukt till skolan den dagen.

Visning har Kiera på tisdag och Oliver på fredag.

Fritids:

Veckan som varit har vi firat alla hjärtans dag. Vi fick ett brev från Brum (Bussiga björnars klubb). Han ville bjuda på fika och vi fick i uppdrag att göra alla hjärtans dag kort till varandra. Det var många som valde att göra flera kort till kompisar, familjemedlemmar och till oss fröknar. I onsdags var det Tvättbjörnarnas tur att gå till Idrottsalen.

Veckan som kommer så är det pandornas tur att gå till idrottsalen, isbjörnarna ska gå till kuddrum och brunbjörnarnas tur att skapa.