Tack till alla föräldrar som packat och haft med så bra kläder till alla barn!!

vi hade en underbar dag i badhusparken idag, vi började med att leka i borgen, lekparken osv sedan fikade vi innan vi gick ner på isen och snörade på skridskorna. Nästan alla elever åkte ut på medvinden tillsammans med Monica och Joakim. Vi åkte förbi 1 km skylten men några vände innan den.

Alla elever åkte med otrolig fart ute på isen och sedan när se var trött kastade sig på isen för att vila lite. När vi kom tillbaka så hade Erika och Sofie grillat hamburgare till oss. En kort lekstund han vissa avsluta med innan vi packade ihop och gick till busssen.

vi fick stanna och släppa förbi de som skapade isen några gånger.

 

räddningstjänsten hade övning i badhusparken med polisen om barnen pratar om att vi såg dem  men de var inte där vi var utan de körde bara förbi oss.

på skolan skog vi på Alfons och vilade, det behövdes!!