Denna vecka får ni ett veckobrev på mailen med viktig information så tänk på att läsa det mail som kommer senare under dagen. Detta innehåller endast planeringen för nästa vecka:

Nästa veckas planering:

På måndag börjar Hanan i vår klass. Hon har varit med oss på fritids men på skoltid varit i förberedelseklassen.
På måndag börjar även en ny resurs i klassen och på fritids som heter Börje Nilsson.
Han kommer att den första tiden lära känna hela gruppen men sedan kommer han att vara resurs mot en elev. Börje har varit i veckan och hälsat på i klassen så de har träffat honom.
Vi hälsar dom båda välkommen till vår klass!

På tisdag är det Faddergruppsverksamhet med hela skolan. Alla elever tyckte att det var så roligt då vi hade julpyssel så vi ser fram emot en ny faddergruppsträff.
tisdag vill jag att alla tar med sig sitt busskort och lämnar det till Monica, Sofie eller Erika för på onsdag åker hela klassen buss.

På onsdag tränar vi på att ha friluftsdag. Vi åker buss till badhusparken, tar med skridskor och hjälm och åker skridskor där.
Alla elever får ta med eget fika, gärna något varmt att dricka, någon smörgås och/eller kaka. Vi kommer att grilla hamburgare till lunch där och alla elever får en Festis.
Alla elever behöver ha bra med extrakläder med sig i ryggsäcken, extra strumpor, handskar och en extra tröja för vi är ute fram till ca 12.

På torsdag är Monica ledig och vikarie är Birgitta.
Visningsdag har Olle på tisdag och Minna på fredag.

På fredag är det på idrotten.
Joakim arbetar som resurs tisdag, onsdag och fredag.