Hejsan

I veckan har Erika varit hemma sjuk så vi har haft olika vikarier tyvärr. Vi har haft Maggan, Birgitta, Linus och Maja (gör praktik som lärarstudent i åk5) som vikarier under veckan.

Vi har arbetat vidare med våra sagor och fler har börjat bli klar med sina men inte alla. Under nästa vecka så kommer vi att försöka bli klar med alla sagor.
Vi kommer även att leka lite robot som vi inte hann med under denna vecka. Det har ju flyttat in en liten robot i förskoleklassen nu som heter Blue och hen vill att vi skapar en robotvärld. Detta tänker jag kommer knytas ihop med vårt sagoskapande på sikt.

Vilket intresse det varit för bokstavsboken och det är både lätt och svårt tycker eleverna. Den kommer vi att arbeta med på tisdag vidare.

På onsdag får vi besök i klassen av en kille som heter Börje Nilsson. Han kommer att vara med och hälsa på mellan 8-10. Den dagen kommer vi att ha delad grupp så halva klassen är inne och halva klassen är ute, på torsdag byter vi grupperna.

Visningsdagarna nästa vecka är Grim på onsdag och Enya på fredag.

På fredagen är det skridskor på idrotten igen.

Nästa vecka är Joakim resurs måndag, onsdag och torsdag i klassen och på fritids.

Förra veckan bestämde vi i klassen att det är dags för ett nytt disco med klassen så den 22/2-17 kommer vi att ha disco. Eleverna ville att jag skriver det i veckobrevet redan nu men mer information kommer veckan innan. Det discot blir bara med vår klass så vi bjuder inte in några andra denna gång.