Hej!
Nästa vecka på måndag har vi skapande skola. Då kommer det två killar som heter Martin Johansson och Håkan Borgsten och spelar en föreställning med Allan Edwalls visa Du stackars barn vi kommer själva att få vara med och skapa verser tillsammans med dom. Håkan var idag och tittade var de ska vara och blev väldigt imponerad över barnens påbörjade utställning.
På tisdag är det lucia och alla klasser ska få se det luciatåg som arrangeras av åk 3.
Annars så kommer vi att prata om julen, pyssla lite till skåpen och julpyssla lite. Vi behöver träna vår sång som vi ska sjunga i kyrkan tillsammans med förskoleklass B.
För de barn som vill träna hemma på sången så får se med sig texten hem under nästa vecka.
På onsdag är vi inbjuden till åk 2 för att se deras teater som de har gjort. Vi kommer även att gå till Minnesgärdet en sväng och titta på vårt träd.
En del kommer att fortsätta träffa skolsköterskan med sina föräldrar.
Maja är ledig tisdag och onsdag och vikarie är Joakim.
Fritids:
Vi har bakat pepparkakor på fritids och skapat till ett julskåp. Vi har varit i dramarummet, idrottshallen och skapat i vecka.
Vi har ändrat om så att allt lego är i förskoleklass A klassrum och vi bara har spel i mellanrummet.
Nästa vecka är Joakim vikarie på fritids både tisdag och onsdag.
På måndag eftermiddag mellan kl 14.00-16.00 är det familjefika på Björnens fritids. Då får familjerna komma för att fika glögg och pepparkaka samt pyssla lite med ert barn innan ni går hem. Vi visar även upp vår utställning om Allan Edwall och ni får ta del av våra verser vi gjort tidigare den dagen.
Kom ihåg att ta med ett blockljus eller kronljus på måndag!
Vädret är verkligen olika från dag till dag nu men ni föräldrar behöver se över vad ert barn har för kläder i sin korg och på hyllan. Vi är ute flera gånger och blir barnen blöta så behöver de ha ombyte och rätt kläder.